KAYIPSIZ BAŞLAMAK İSTİYORUZ”

 KAYIPSIZ BAŞLAMAK İSTİYORUZ”

Karadeniz Güvenspor Teknik Direktörü İbrahim Oğuzay, Merinos maçını kazanıp ikinci yarıya kayıpsız bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Süper Amatör Lig A Grubu temsilcimiz Karadeniz Güvenspor’un Teknik Direktörü İbrahim Oğuzay, ikinci devre öncesi takımdaki son durum ile ilgili bilgiler verdi.

“ÖZVERİ İLE ÇALIŞIYORUZ”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Karadeniz Güvenspor Teknik Direktörü İbrahim Oğuzay, “Devre arasını normal plan dâhilinde çalışarak geçirmeye çalışıyoruz. Hava şartları zorlaştı. İnegöl’ün son yıllardaki en güzel ve yoğun karı yağıyor. Bizim başarımız dayanışmadan, yardımlaşmadan ve çalışmaktan kaynaklanmaktadır. Oyuncu arkadaşlarım büyük bir özveri ile çalışıyorlar” dedi.

“ZOR BİR MAÇ OLACAK”

İkinci yarının ilk yarıdan daha zor olacağını belirten Teknik Direktör İbrahim Oğuzay, “Biz yine maç maç düşünüp, her maça final havasında hazırlanıp kazanmak için mücadele edeceğiz. Bu hafta İnegöl’de oynayacağımız Merinos maçını rakibimize baskı kurup kazanmak istiyoruz. Merinos iyi bir takım. Biz maçın zor geçeceğinin bilincindeyiz ve iyi çalışıyoruz. İnşallah bu maçı da kayıpsız atlatıp iyi bir başlangıç yapacağız” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    10162,29%1,16
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,69% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2389,86% -1,34
  • Ç. ALTIN

    3867,20% -0,50